יום שלישי, 5 ביולי 2011

מתכון אנטיפסטי קליל לקיץ

בעקבות בקשות חוזרות ונשנות של מטופלות רבות, וגם כל הדודות שלי. למתכון מנצח, לצהריים ולערב.
החלטתי לפרסם מתכון לאנטיפסטי.

פשוט, פשוט, ומתאים לכל ארוחה. אם מוסיפים מעל גבינה בולגרית או פטה 5% יכול להיות אחלה ארוחה בפני עצמה.

רכיבים:
קישואים
בצלים
חצילים
גזר
פלפלים בכל הצבעים
ראשי שום מחולקים לשניים
מעט שמן זית
מלח גס
רוזמרין

מהלך ההכנה:
את כל הירקות פורסים לעיגולים בעובי של כ 1 ס"מ. בקערה מערבבים את הירקות עם התבלינים, לפי הטעם, ומעט שמן.
מניחים בתבנית אפיה מרופדת בנייר פרגמנט. ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות. מוציאים את הירקות כאשר הם משחימים קלות, ומתרככים מעט.

שיהייה בתאבון :)

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה